Etusivu » Blogi » Katjan matkassa – Yrittäjien ajatuksia Kouvolasta: May Do Thu

Katjan matkassa – Yrittäjien ajatuksia Kouvolasta: May Do Thu

May Do Thu - Lotus Nails

Kysyin kouvolalaisilta naisyrittäjiltä heidän ajatuksiaan Kouvolasta. Kuunteleminen on yksi päättäjän tärkeimpiä ominaisuuksia ja yhteistyö ja verkostoituminen, yhdistettynä asiapohjaiseen päätöksentekoon, on tulevaisuuden vaikuttamista. Vuorossa Lotus Nailsin yrittäjä May Do Thu. Katso Mayn haastattelu videolta! Pyysin Mayta myös esittämään minulle yhden kysymyksen. Lue Mayn kysymys ja vastaukseni siihen videon alapuolelta.

Mayn kysymys Katjalle:

"Mitä voisit tehdä, että saisimme Kouvolaan kylpylän?"

Kysymys on hyvin ajankohtainen. Valtuusto teki päätöksen uuden uimahallin rakentamisesta Kouvolaan ja siitä on toivottavasti nyt tulossa monipuolinen kokonaisuus. Nämä suunnitelmat etenevät ja tulevat varmaankin uuden valtuuston käsittelyyn kesän jälkeen.

Positiivisia uutisia myös kuultiin, kun Kymen seudun osuuskauppa ilmoitti investoivansa Kouvolan Käyrälammen rantaan valmistuvaan lomakylään yli 5 miljoonaa euroa ja palkkaa vähintään 20 uutta työntekijää. Tykkimäen huvipuiston ja Aquapark-vesipuiston läheisyyteen Kouvolan Käyrälammen rantaan nousee lomakylä, jonne rakennetaan huviloita, kokoustiloja, saunamaailma ja ravintola. Tämä on erittäin hyvä merkki siitä, että Kouvolaan halutaan investoida.

Tuodaan esille Kouvolan vetovoimatekijät kuten luonto ja hyvä sijainti. Kouvola on sijainniltaan erittäin hyvällä paikalla, ja kun saamme vetovoimatekijät esiin ja tuottamaan, miksei kylpyläyrittäjätkin voisi kiinnostua Kouvolasta!

Valtuustoon tarvitaan lisää meitä pienyrittäjiä ja naisia päättämään meille ja koko Kouvolalle tärkeistä asioista. Yrittäjillä on kykyä huolehtia kunnan elinvoimasta!

Yhteistyön ja rakentavan muutoksen puolesta,
Katja

Katja on 47-vuotias äiti, yrittäjä, YAMK-opiskelija, tulevaisuuden päättäjä ja Kouvolan Kokoomuksen kuntavaaliehdokas 2021. Lue lisää Katjasta ja seuraa Katjaa myös Facebookissa ja Instagramissa.

Kouvolan pienyrittäjät ja naisyrittäjät, saammeko äänemme kuuluviin kunnallisessa päätöksenteossa? Lue lisää..

Tutustu myös muihin yrittäjähaastatteluihin! Kaikki haastattelut löydät blogista.

Tarja Toivanen - Fenno Optiikka Manski
Yrittäjien ajatuksia Kouvolasta: Tarja Toivanen
Hannele Pylvänen - Kuusaan Muotihuone
Yrittäjien ajatuksia Kouvolasta: Hannele Pylvänen